Whitepaper:
Google Analytics

Het juiste inzicht in data helpt bedrijven om sneller te groeien.

In deze whitepaper lees je welke mogelijkheden de Google Analytics-suite allemaal biedt en hoe ze je bedrijf precies vooruit kunnen helpen.

ITR-White Paper Google Analytics-dec2018-1

Data is the new finance

Inzicht in hoe bezoekers jouw online platform gebruiken en omgaan met je advertenties is goud waard. Je ziet meteen wat werkt en wat niet en kan meteen bijsturen.

De toolset van Google Analytics helpt je om snel een compleet overzicht te krijgen in je data en kort op de bal te spelen.

 

Inzicht leidt tot conversies

Als je de juiste focus legt in je analyses en er de juiste acties aan koppelt, zal het aantal conversies snel stijgen. In de whitepaper leggen we uit welke mogelijkheden de verschillende tools binnen Google Analytics bieden en hoe je er het maximum kan uithalen.

 

Onze expertise helpt je op weg

De whitepaper werd geschreven door onze eigen Analytics-experts. Zij blijven continu up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en passen ze ook dagelijks toe in de praktijk.

Dankzij die actuele kennis van de verschillende tools mag Intracto zich Google Premier Partner, Google Analytics Certified Partner en Google Data Studio Certified Partner noemen.

google

Lees de whitepaper meteen

Over Intracto

  • Beneluxgroep met kantoren in België en Nederland
  • 300 experts in strategie, creatie, marketing en technologie
  • Innovatief met focus op kwaliteit
  • Actief sinds 2005
DSC00432

Vragen of interesse om met ons samen te werken?

Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen

Intracto is meer dan een digital agency

We ontwerpen en bouwen online toepassingen die onze klanten helpen groeien. Strategisch, technisch en creatief, maar altijd resultaatgedreven.

Contacteer ons

+32 (0)800 90 200
info@intracto.com