Val op met je eindejaarscommunicatie

De feestdagen zijn het perfecte moment om iets extra te doen voor je klanten en je collega's. Een gepersonaliseerde kerstkaart misschien? Of beter nog: een feestelijke filter voor social media of zelfs een online spelletje? We zetten een aantal grote en kleine ideeën op een rij om je te inspireren.

Geef je communicatie een feestelijk tintje

Een afbeelding in de e-mailhandtekening van je collega's is zo gemaakt en het bereik is enorm. Wens je contacten een fijn eindejaar en vermeld je eindejaarspromoties. Je kan ook je website en je nieuwsbrief in een kerstkleedje te stoppen. Zo val je op een positieve manier op bij je bezoekers.

 

E-mail-signature-1-2

 

Ontwerp een leuke filter voor social media

Ontwerp een feestelijke filter die je fans op social media kunnen gebruiken. Wanneer zij hun creaties delen met hun vrienden, vergroot je automatisch je bereik en krijg je er misschien weer extra volgers bij.

 

facebook-filter

 

Creëer interactie dankzij een online spel

Koppel een op maat gemaakt spel aan een eindejaarsactie op social media en verhoog de interactie met je fans. Ook een eenvoudige winactie waarbij je volgers hun leukste kerstfoto's of lelijkste kersttruien op je pagina posten is al een stap in de goede richting.

 

santa game

 

Maak een eindejaarsfilmpje voor je klanten

Bewegend beeld maakt altijd meer impact. Een leuk eindejaarsfilmpje van je collega's is de meest persoonlijke manier om je klanten te bedanken voor het afgelopen jaar en blijft gegarandeerd hangen. Liever een swingende animatie in jouw huisstijl? Ook dat is geen probleem.

 

eindejaarsvideo

 

Stuur een originele kerstkaart

Verdwijn niet in de hoop met standaardkerstwensen en stuur een gepersonaliseerde (online of fysieke) wenskaart, met QR-code voor een interactieve verrassing.

 

havep yourself

 

Organiseer een Secret Santa-feest

Geschenken krijgen is altijd leuk, zeker als je op voorhand niet weet van wie je ze krijgt. Met onze Secret Santa Organizer zet je in geen tijd een kerstfeest op voor je collega's.

 

Secret Santa

 

Sluit af met een eindejaarsevent

Voor je collega's, je klanten of allebei: een eindejaarsevent is de perfecte manier om voor persoonlijke interactie te zorgen. Kijk samen terug op het afgelopen jaar en haal de banden aan om het nieuwe jaar vlot te starten.

 

 

Laat ons helpen

Hoor je de Jingle Bells nu al rinkelen? Neem dan snel contact op met ons en we zorgen dat je kerstslee een vliegende start neemt! Hopelijk kunnen we er samen vuurwerk van maken.

 

Contacteer ons