Hoe progressive webapps jouw onderneming naar een hoger niveau tillen

Download de gratis gids.
Met een progressive webapp of PWA combineer je je website en je mobile app(s) tot 
1 toestelonafhankelijk platform dat de voordelen van een website combineert met de mogelijkheden van een app. Onze introductiegids legt het haarfijn uit.

Wat is een PWA?

Een progressive web application is een normaal te bereiken website die zich responsive gedraagt maar voorzien is van een extra stuk code, onzichtbaar voor de gebruiker, die de website toelaat zich als een app te gedragen op mobiele toestellen.

Goede oplossing voor bedrijven en gebruikers

In deze gids vertellen we je wat meer over PWA’s en waarom ze zowel voor gebruikers als bedrijven steeds meer de ideale oplossing zijn voor zowel hun klassieke websites als hun mobiele apps.

We lijsten de voordelen op en gaan dieper in op de beperkingen van PWA's, zodat je zelf de inschatting kan maken hoe een PWA in jouw strategie kan passen.

Strategisch, technisch en financieel voordelig

In de gids omschrijven we hoe een PWA op strategisch, technisch en financieel vlak een meerwaarde kan betekenen voor jouw organisatie en geven we enkele concrete use cases.

Vul het downloadformulier op deze pagina in en verrijk jezelf met onze introductiegids. Meer informatie of concreet advies nodig? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

 

Leer hoe een PWA jouw onderneming vooruit helpt

Over Intracto

  • Beneluxgroep met kantoren in België en Nederland
  • 300 experts in strategie, creatie, marketing en technologie
  • Innovatief met focus op kwaliteit
  • Actief sinds 2005
DSC00432

Vragen of interesse om met ons samen te werken?

Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen

Intracto is meer dan een digital agency

We ontwerpen en bouwen online toepassingen die onze klanten helpen groeien. Strategisch, technisch en creatief, maar altijd resultaatgedreven.


Contacteer ons

+32 (0)800 90 200
info@intracto.com