Steun de zorg, schenk een tablet

Intracto en Digidak maken videobellen mogelijk

NL | EN

We brengen patiënten in contact met het thuisfront via videobellen

Communicatie met het thuisfront is moeilijker dan ooit voor wie in het ziekenhuis ligt. Daarom willen Digidak en Intracto samen voor 200 speciale, veilige tablets zorgen om de afstand tussen de patiënten en hun familie zo klein mogelijk te houden. Intracto doneert de eerste 10 tablets, draag jij ook je steentje bij?

Doe je liever een vrije gift als particulier? Elk bedrag is welkom via deze link en zal integraal besteed worden aan de aankoop van tablets voor de ziekenhuizen. Een donatie vanaf 40 EUR geeft recht op een fiscaal attest.

Steun de zorg, schenk een tablet.

Iedereen digitaal mee

Op digitaal vlak draait de wereld steeds sneller. Maar niet iedereen kan dat tempo volgen. Heel wat mensen zijn digitaal niet onderlegd genoeg om bij te blijven met de evoluties in onze maatschappij. We krijgen steeds meer mogelijkheden om met elkaar in contact te staan, maar lang niet iedereen heeft toegang tot die mogelijkheden. Met initiatieven als dit willen Digidak en Intracto die kloof dichten.

Doe samen met ons je duit in het het zakje om minderbedeelde mensen aansluiting te helpen vinden met de digitale maatschappij.

Dit initiatief maakt deel uit van onze visie om meer te innoveren met aandacht voor de maatschappij. 

Iedereen digitaal mee.

Steun dit initiatief

Jan Flament - CEO Ziekenhuis Geel

Dit initiatief is heel erg belangrijk voor ons als ziekenhuis, voor de patient en zijn familie, maar ook voor onze zorgverstrekkers.

Jan Flament - CEO Ziekenhuis Geel

Deelnemende partners

Iemants NV
Marketing for do good
Dienstenthuis Turnhout
Axa bank
Vanbreda Risk & Benefits
JLL - Jones Lang LaSalle

Veelgestelde vragen

  • Als particulier kan je ook bijdragen aan de aankoop van de tablets. Je kan een vrije gift doen via deze link van de Koning Boudewijnstichting. Bij giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

  • In eerste instantie gaan de verzamelde tablets naar het Ziekenhuisnetwerk Kempen (ZNK). Wanneer we daar het beoogde doel hebben bereikt, verdelen we de tablets verder over andere ziekenhuizen in België.

  • In samenspraak met het ziekenhuisnetwerk kozen we voor de tablets van Greetr. Deze tablets zijn erg gebruiksvriendelijk zodat ook mensen zonder digitale vaardigheden eenvoudig kunnen videobellen. Bovendien zijn de tablets valbestendig, eenvoudig te ontsmetten en erg veilig. Hierdoor heeft het zorgpersoneel een minimum aan extra werk binnen hun takenpakket.

  • Elk bedrijf dat één of meer tablets doneert via bovenstaande formulier, krijgt automatisch een factuur. 

    Particuliere giften krijgen bij giften vanaf 40 euro een fiscaal attest.

  • Donaties van bedrijven gaan integraal naar de aankoop van de tablets. Er worden geen werkingskosten afgehouden, noch door Digidak, noch door Intracto.

    Particuliere giften verlopen via de Koning Boudewijnstichting, die een kleine werkingskost afhouden van je donatie. 

Als particulier kan je ook bijdragen aan de aankoop van de tablets. Je kan een vrije gift doen via deze link van de Koning Boudewijnstichting. Bij giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

In eerste instantie gaan de verzamelde tablets naar het Ziekenhuisnetwerk Kempen (ZNK). Wanneer we daar het beoogde doel hebben bereikt, verdelen we de tablets verder over andere ziekenhuizen in België.

In samenspraak met het ziekenhuisnetwerk kozen we voor de tablets van Greetr. Deze tablets zijn erg gebruiksvriendelijk zodat ook mensen zonder digitale vaardigheden eenvoudig kunnen videobellen. Bovendien zijn de tablets valbestendig, eenvoudig te ontsmetten en erg veilig. Hierdoor heeft het zorgpersoneel een minimum aan extra werk binnen hun takenpakket.

Elk bedrijf dat één of meer tablets doneert via bovenstaande formulier, krijgt automatisch een factuur. 

Particuliere giften krijgen bij giften vanaf 40 euro een fiscaal attest.

Donaties van bedrijven gaan integraal naar de aankoop van de tablets. Er worden geen werkingskosten afgehouden, noch door Digidak, noch door Intracto.

Particuliere giften verlopen via de Koning Boudewijnstichting, die een kleine werkingskost afhouden van je donatie. 

Meer weten over deze campagne?
Neem contact op met Digidak

Digidak is deel van blenders vzw, Campus Blairon 714, 2300 Turnhout