seminar

Invloed op

sociale media:

hoe werkt dat?

Locatie: Campus Intracto, Zavelheide 15, 2200 Herentals
Datum: Donderdag 7 februari 2019, 09u00 - 13u30

  Dit event is volzet!

  Wil je op de hoogte gehouden worden van onze volgende events? Schrijf je dan in via het formulier op deze pagina en we nodigen je als eerste uit zodra het volgende onderwerp gekend is.

   

  Hoe scoor je op sociale media?

  Social media staat al lang niet meer in de kinderschoentjes.

   

  Ga je op café dan hoor je binnen de 5 minuten gegarandeerd het woord Facebook. Verkiezingen worden er mee verloren en gewonnen. En in je vriendenkring ken je misschien iemand die naarstig de geuzennaam influencer probeert na te streven.

   

  Tijdens onze ochtendsessie hebben we drie sterke sprekers op de agenda staan die je nieuwe inzichten kunnen verschaffen over hoe je social media succesvol in je communicatiestrategie kan verweven.

   

  Programma

  Tim Verheyden (VRT)

  Tim Verheyden is een bekend en vooraanstaand journalist, die steeds meer de rol van socialmedia-expert binnen de VRT-nieuwsploeg op zich neemt. Flegmatiek en met brio. 

   

  Vanuit zowel zijn internationale (een driedelige reeks over 15 jaar Facebook, vanaf 21 januari op tv) als nationale (de reportage over Schild & Vrienden) ervaring, beseft hij maar al te goed wat de mogelijke impact van social media kan zijn.

   

   

  Dieter Van Esch (Intracto)

  Uit eigen huis zal Dieter Van Esch het woord nemen. Hij toont hoe je verkiezingen kan winnen of hoe je een hele stad zin kan doen krijgen in een vergeten groente. Dit allemaal door slim in te zetten op de vele sporen en gegevens die socialmediagebruikers willens nillens achterlaten. 

   

   

  Anne Cornut (mamavanvijf.be)

  Eindigen doen we met Anne Cornut, bij heel wat vrouwen beter gekend als ‘mama van vijf’. Ze is actief op social media en brengt er het oprechte verhaal van haar gezin. Met vallen en opstaan. Bij nacht en ontij.

   

  Anne komt uit ons de doeken doen wat het leven van een influencer inhoudt en welke opportuniteiten er allemaal op haar pad komen. En wat je nu als marketeer wel en niet moet doen om aan micro-influencing te doen.

  Volzet! Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze volgende events.

  Over Intracto

  • Beneluxgroep met kantoren in België en Nederland
  • 300 experts in strategie, creatie, marketing en technologie
  • Innovatief met focus op kwaliteit
  • Actief sinds 2005
  DSC00432