Whitepaper: Efficiënt rekruteren in een digitale wereld

De war for talent woedt volop en het is niet zo eenvoudig om de juiste talenten aan je bedrijf te binden. In deze whitepaper lees je welke uitdagingen er zijn en hoe je ze concreet kan aanpakken. Vul het formulier in en download hem meteen.

cover-whitepaper-rekruteren-dec2018

Win de war for talent

In 2018 heeft de sollicitant het stuur in handen. De job bij jouw bedrijf is een kandidaat in zijn rijtje, in plaats van omgekeerd. In deze whitepaper gaan we dieper in op hoe je niet alleen de juiste profielen kan vinden, maar ook hoe je hen slim kan verleiden.

Candidate's journey

De zoektocht naar een job is vergelijkbaar met de customer journey. Met de juiste strategie kan je daar dus perfect op inspelen. We vertellen je hoe die candidate's journey er precies uitziet, en hoe je inhaakt op het juiste moment.

Maximale instroom van juiste profielen

Print of online? Website of jobsite? De juiste boodschap op het juiste medium is cruciaal in je rekruteringstocht. Met marketingtechnologie zorg je voor een maximale instroom van de profielen die je zoekt, en minimaliseer je het aantal niet-relevante kandidaten.

Employer branding

Ook de waarde van je merk bepaalt of een kandidaat bij jouw bedrijf aan de slag wilt. Onze whitepaper helpt je bepalen hoe je die waarde kan maximaliseren.

Lees de whitepaper meteen

Over Intracto

  • Beneluxgroep met kantoren in België en Nederland
  • 300 experts in strategie, creatie, marketing en technologie
  • Innovatief met focus op kwaliteit
  • Actief sinds 2005
DSC00432

Vragen of interesse om met ons samen te werken?

Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen

Intracto is meer dan een digital agency

We ontwerpen en bouwen online toepassingen die onze klanten helpen groeien. Strategisch, technisch en creatief, maar altijd resultaatgedreven.

Contacteer ons

+32 (0)800 90 200
info@intracto.com