Whitepaper:

De impact van

voice search op SEO

Het aantal gesproken zoekopdrachten stijgt erg snel. Als je wil dat jouw oplossing naar voor komt als antwoord op de vragen van je klanten, moet je rekening houden met voice search in je SEO- en contentstrategie. In deze whitepaper geven we je een stand van zaken en krijg je concrete tips. 

  whitepaper voice search

  Optimaliseren voor voice search

  Vul het formulier op deze pagina in en lees over de stand van zaken van voice search in België. Dankzij onze tips kan je snel je bestaande content optimaliseren en weet je waar je rekening mee moet houden wanneer je nieuwe content maakt. Lees ook de introductie over voice search en SEO op onze blog.

   

  Waarom je content optimaliseren?

  Als je "pennen kopen" vraagt (nu ja, 'vraagt') aan je moeder zal je waarschijnlijk een vreemde blik krijgen in plaats van een antwoord. Nochtans gebruikten we zoekmachines tot nu toe vooral op die manier.

   

  Met "waar in de buurt kan ik pennen kopen?" zal je moeder wellicht wat hulpvaardiger voor de dag komen. Met een nuttig antwoord en misschien zelfs een koffiekoek. 

   

  Dat is waar we dankzij voice search weer naartoe gaan: geen vage, onnatuurlijke zoektermen maar comfortabele, vloeiende zinnen.

   

  Volg de evolutie met ons

  Die evolutie is essentieel voor je SEO- en contentstrategie. Voice assistants zoals die op je telefoon, Google Home of Apple HomePod geven immers maar één antwoord in plaats van een lijst met zoekresultaten. Het is aan jou om te zorgen dat dat antwoord van jou komt.

   

  We volgen de evolutie van voice search en SEO op de voet en zullen op regelmatige basis deze whitepaper uitbreiden met nieuwe inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Intracto en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van deze updates. 

  Lees de whitepaper

  Over Intracto

  • Beneluxgroep met kantoren in België en Nederland
  • 300 experts in strategie, creatie, marketing en technologie
  • Innovatief met focus op kwaliteit
  • Actief sinds 2005
  DSC00432